Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Je wachtwoord vergeten? Ontdek met deze snelle gids hoe je je Penny-wachtwoord kunt wijzigen of bijwerken.

Penny Matthews avatar
Geschreven door Penny Matthews
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijd voor een verandering? Of misschien ben je je wachtwoord vergeten...alweer. 🤦🏽‍♀️ We zijn er voor je! Penny oordeelt nooit. 😉

Als je je Penny-wachtwoord zou willen wijzigen, neem dan een moment om deze snelle stappen op te volgen

Wijzig je wachtwoord in de Penny-app

Stap 1 - Log in bij Penny en ga naar je instellingen (of klik hier 👈)

Stap 2 - Er zal links een menu verschijnen. Selecteer 'Wachtwoord wijzigen'.

Stap 3 - Voer je nieuwe wachtwoord in en klik daarna op de knop 'BIJWERKEN'.

#PROTIP Selecteer het "Toon wachtwoord" -vakje✔️om te zorgen dat je precies invoert wat je wilde. Waarom? Penny is een beetje hoofdlettergevoelig. Zoals dit ☝️

Je wachtwoord vergeten

Kan je Penny helemaal niet in? Dat is oké, we zorgen ook voor jou

Van de web-app

Stap 1 - Ga naar dePenny-webapp 👈

Stap 2 - Klik op de knop 'Wachtwoord vergeten' onder de inlogpagina

Stap 3 - Er verschijnt een ruimte om je e-mailadres in te voeren. Voer het adres in waarmee je bij Penny bent aangemeld

Stap 4 - Klik op 'Wachtwoord herstellen'. Het bericht "Wachtwoordherstelinstructies zijn naar je e-mailadres verzonden :)' zal in een groen vak verschijnen.

Stap 5 - Meld je aan bij je e-mailaccount en vind het mailtje van Penny genaamd

'Penny - Wachtwoordherstel

⚠️Let op: **Bekijk ook je spam- en junkmail als hij niet in je inbox zit**⚠️

Stap 6 - Klik op de link 'Wachtwoord herstellen' in de e-mail.

Zo kom je terug bij Penny

Stap 7 - Voer je NIEUWE wachtwoord in. Vergeet niet om het vakje ✅ 'Wachtwoord tonen' aan te vinken!

Stap 8 - Druk op "Update"

TADA! 🎉 Je bent aangemeld 😉

Van de mobiele app

Zelfde stappen in de mobiele app als in de web-app (zie hierboven) - ze zien er alleen een beetje anders uit. Deze visual laat zien hoe het eruitziet:

🚨Nog een ding! - Het veranderen van je Penny-wachtwoord doet niets met je gegevens in de back office van je bedrijf MAAR als je het wachtwoord van je back office wijzigt, wil je misschien je instellingen voor gelinkte accounts in Penny bijwerken! 😉

Dat is 't . 🎉 En vergeet niet - je bent geweldig! Gewoon je dagelijkse herinnering 😊