Dagelijkse taken
Hoe verwijder ik een taak?

Als je een taak volledig wilt verwijderen kan deze handleiding je helpen!

Penny Matthews avatar
Geschreven door Penny Matthews
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms plan je te veel in voor jezelf 😬 of zet je iets op je takenlijst dat je niet hoeft te doen. Oeps!

Dit artikel zal je laten zien hoe je die foutieve taken van je to-do-lijst kunt halen en je planning kunt wissen.

Hoe verwijder ik een taak?

Van de webapp

1. Open je " Prospectie "Pagina

2. Selecteer de taak die je wilt verwijderen. Er verschijnt een paneel aan de rechterkant van je scherm

3. Klik op "Verwijderen"

Dat is alles! 🎉

Hieronder is een afbeelding die dit weergeeft 👇

Vanuit de mobiele app

1. Open je "Prospectie" pagina of je kunt direct beginnen vanaf het "Dagelijkse" dashboard

2. Selecteer de taak die je wilt verwijderen. Er verschijnt een paneel op het scherm.

3. Klik op "Verwijderen"

Wil je in plaats daarvan meer taken?Klik hier voor meer informatie👈

Heb een#BigDay! 🎉