Hoe je aan te melden voor Penny

Je aanmelden voor je nieuwe persoonlijke assistent, Penny 🚀

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Penny kun je je bedrijf verbeteren door 24/7 je persoonlijke assistent voor je aan het werk te hebben. Penny helpt je huidige prospecten en klanten te organiseren om te verzorgen dat je contact maakt met hen hen op de juiste momenten over de juiste onderwepren.

Penny is gemaakt om je van de blocnotes en spreadsheets af te helpen. Zo blijf je je werkstroom de baas en blijf je relaties bouwen.😉

Bekijk hieronder hoe te beginnen🎉

Voor je begint - Je moet werken op een laptop of desktop 💻 en de Google Chrome-browser hebben. Hoewel er meerdere webbrowsers een optie kunnen zijn, is Penny geoptimaliseerd voor Google Chrome. Dat is zeker ideaal als je druk aan het werk bent!

Hoe aan te melden voor Penny:

1 - Klik hier 👈 om naar de Penny-webapp te gaan

2 -Voer je e-mailadres, voor- en achternaam en wachtwoord in. Klik dan op 'Account aanmaken'. Hier zie je hoe die pagina eruitziet.:

🔥 HOT TIP🔥 - Penny is hoofdlettergevoelig. 😉

3 - Kies voor welke organisatie je werkt. Als je de jouwe niet ziet, geen zorgen - je kunt Penny nog steeds gebruiken! We werken aan officiële partnerschappen met verschillende organisatie. Je kunt jouw organisatie typen en dan klikken op doorgaan.

IAls je jouw organisatie wel ziet, zal de volgende stap zijn om te synchroniseren met de back office van jouw organisatie door dezelfde gegevens in te voeren als jouw back ofifce 😊

4- Alles klaar! Welkom bij Penny 🎉

We zijn zo opgewonden dat bij je het Penny-team bent gekomen om je te helpen groeien en je op koers te houden voor contact leggen en verbonden te blijven 🙌

Krijg altijd ondersteuning!

Je bent hier, dus je kent deze functie vast al. Maar Penny heeft ook een heel team achter haar werken. Je hebt toegang tot een groot aanbod artikels die je precies tonen hoe je Penny het beste gebruikt.

De getoonde productafbeeldingen zijn enkel voor illustratieve doeleinden en zijn wellicht geen exacte vertegenwoordiging van het product.