Anderen
Hier is hoe je je moet aanmelden voor Penny 'Pro'

We laten u zien hoe u uw account kunt upgraden vanuit ons Core Plan en een professional kunt worden.

Penny Matthews avatar
Geschreven door Penny Matthews
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klaar voor een upgrade? Mooi! Wij laten zien hoe 't moet. 🚀

Waarom upgraden naar Penny Pro? Bekijk deze artikelen over de verschillen tussen Freemium en Penny 'Pro' en waarom je zou moeten upgraden en een pro-gebruiker zou moeten worden.

Oké, laten we je nu aanmelden en klaar zijn om te spelen met de Pro Penny'ers. 😎

Voor je begint - je moet op een laptop of desktop zijn om je zakelijke creditcard te kunnen gebruiken om voor de app te betalen. 💻

Je kunt je altijd aanmelden bij Penny via de Google Play Store of de Apple Store, maar die gebruiken waarschijnlijk je persoonlijke kaarten waardoor het veel moeilijker wordt om je bonnetjes te ontvangen en je betalingen bij te houden. We bevelen aan om je via de webapp aan te melden voor 'Pro'.

IAls je je niet via het web wilt aanmelden, ook prima! Bekijk hieronder hoe je je kunt aanmelden via de Google Play Store of de Apple Store.

Aanmelden via webapp

1 - Meld je aan bij de Penny-webapp

2 - Ga naar je profielicoon links

3 - Kies in het menu dat verschijnt de optie 'Facturatie'

4 - Voer je zakelijke creditcard in de daarvoor bestemde ruimte in

5 - Druk op 'Nu Pro nemen!'

Als je nog nooit Pro hebt gebruikt ,gefeliciteerd! Je hebt zojuist veertien dagen gratis gebruik gekregen van Penny.

Aanmelden via Apple Store

1 - Meld je aan bij de mobiele app van Penny

2 - Het scherm 'Upgraden naar Penny Pro' zou meteen moeten verschijnen

3 - Klik op de knop '14 gratis proefperiode'

4 - Meld je aan met je Apple ID

5 - Druk op 'Bevestigen

Aanmelden via Google Play Store

1 - Meld je aan bij de mobiele app van Penny

2 - Het scherm 'Upgraden naar Penny Pro' zou meteen moeten verschijnen

3 - Klik op de knop '14 gratis proefperiode'

4 - Meld je aan met je Google Play-ID

5 - Druk op 'Bevestigen

Da's alles 🎉

🔥 Hot Tip 🔥 Als je het scherm 'Upgraden naar Penny Pro' niet ziet, ga dan naar Meer > jouw profielnaam > factuurtab en meld je daar aan door je creditcard in te voeren.