Zo kunt u contactpersonen toevoegen, bewerken en categoriseren (niet-geïntegreerde accounts)
Zo kunt u contactpersonen toevoegen, bewerken en categoriseren (niet-geïntegreerde accounts)

In dit artikel leest u hoe u handmatig een contactpersoon toevoegt via de webversie of mobiele app.

Melissa Trottier avatar
Geschreven door Melissa Trottier
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel beschrijven we de stappen om eenvoudig een contactpersoon toe te voegen en contactgegevens bij te werken in Penny. Of u nou een nieuwe gebruiker bent of gewoon een opfriscursus nodig heeft, hier staan alle antwoorden!

Zo voegt u een contactpersoon toe

1 - Selecteer in de app onderaan + Toevoegen 📱 OF

Selecteer in de webversie Contactpersonen 💻

2 - Selecteer in de app Een contactpersoon toevoegen 📱 OF selecteer in de webversie Toevoegen en dan Een contactpersoon toevoegen. 💻

3 - Er verschijnt een pop-upvenster waarin u de verplichte velden invult. Selecteer daarna Aanmaken.

🔥 Hot tip 🔥 De knop Aanmaken wordt grijs weergegeven als het veld Achternaam leeg is.

4 - Categoriseer de contactpersoon door de juiste categorie te selecteren (bijv. prospect, klant, downline, upline, niet geïnteresseerd, misschien later). Selecteer op mobiel Categoriseren OF in de webversie Opslaan..

5 - Maak een afspraak via de beschikbare opties of via de datumkiezer. Selecteer Afspraak maken.

6 - Voer optioneel notities of tags in die u aan het profiel van de contactpersoon of de geplande Afspraak wilt koppelen. Selecteer in de app Volgende OF selecteer in de webversie Opslaan.

🔥 Tip: Tags en notities zijn optioneel, maar wel belangrijk. Voor meer informatie klikt u hier.

Dat is alles! 🎉

Zo bewerkt u contactgegevens en wijzigt u de categorie

1 - Selecteer in de app rechtsonderin Meer 📱 OF selecteer in de webversie Contactpersonen 💻

2 - Typ de naam van de contactpersoon in de zoekbalk.

3 - Selecteer de contactpersoon die u wilt bewerken.

4 - Selecteer op de profielkaart Bewerken

6 - U kunt nu de profielgegevens bewerken. Categoriseer de contactpersoon door de juiste categorie te selecteren (bijv. prospect, klant, downline, upline, niet geïnteresseerd, misschien later). Selecteer op mobiel Categoriseren OF in de webversie Opslaan.

6 - Selecteer Opslaan