Bulkimporteer contacten van mobiel of spreadsheet

In dit artikel staat hoe u eenvoudig uw contactpersonen naar Penny kunt importeren.

Melissa Trottier avatar
Geschreven door Melissa Trottier
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een georganiseerde en up-to-date contactenlijst in Penny is essentieel. Het importeren van contacten uit verschillende bronnen kan tijd en moeite besparen. In dit artikel bespreken we de verschillende methoden om uw contacten naar Penny te importeren.

Alle mobiele contactpersonen importeren📱

💡 Het importeren van mobiele contactpersonen werkt alleen op de mobiele app.

1 - Ga in uw mobiele app naar het tabblad +Toevoegen

2 - Selecteer 🔄 Mobiele contactpersonen toevoegen.

3 - ⚠️ Selecteer Volgende als u zeker weet dat u AL uw mobiele contactpersonen wilt importeren.

4 - Geef Penny indien nodig toegang tot uw contactpersonen door OK te selecteren.
5 - Selecteer Meer.
6 - Selecteer Contactpersonen en bekijk de lijst die u van uw mobiele toestel heeft geïmporteerd.

💡Als u onlangs nieuwe contacten aan uw telefoon heeft toegevoegd en deze met Penny wilt synchroniseren, volgt u eenvoudigweg dezelfde stappen en worden de nieuwe contacten geïmporteerd.

Een enkele contactpersoon toevoegen van uw telefoon 📱

1 - Selecteer Lijsten

2 - Selecteer Prospecteren

3 - Selecteer Prospect op uw telefoon

4 - Typ de naam van een contactpersoon in het zoekvak om een mobiele contactpersoon te vinden

5 - Selecteer de naam van de mobiele contactpersoon die u wilt toevoegen aan Penny

6 - Selecteer Een afspraak maken

7 - Selecteer een datum onder Wanneer moet ik een afspraak plannen?

8 - Optioneel maar belangrijk: voeg notities of tags toe aan uw afspraak

🔥 Tip: Tags en notities zijn optioneel, maar wel belangrijk. Voor meer informatie over filtertags klikt u hier.

9 - Selecteer Opslaan

Contactpersonen importeren uit een spreadsheet 📁

💡 Importeren uit een spreadsheet werkt alleen in de webversie. Weet u niet zeker hoe u contactpersonen van uw serviceproviders downloadt? Klik hier voor stapsgewijze handleidingen!

1 - Download de voorbeeldspreadsheet of voorbeeld-csv om te controleren dat uw contactpersonen goed worden geformatteerd.

2 - Selecteer Contactpersonen

3 - Selecteer Toevoegen

4 - Selecteer Spreadsheet importeren

5 - Sleep het bestand met uw contactpersonen naar het vak of klik erop om uw bestand te selecteren en klik vervolgens op Uploaden.

6 - Er wordt een lijst van uw contactpersonen gegenereerd. Bevestig door op Importeren te klikken.

🔥 Hot Tip 🔥 : Ziet u fouten bij het uploaden van uw bestand? Een paar dingen om in gedachten te houden…

• Zorg ervoor dat er een voornaam ingevuld is, want dat is een verplicht veld

• Voornaam en Achternaam moeten in aparte kolommen staan

• Is het e-mailadres ongeldig? Vergeet het @ (apestaartje) niet

• Is het telefoonnummer ongeldig? Vergeet de - (streepjes) niet