Hoe kan ik contacten samenvoegen?

Voeg eenvoudig contacten samen die uit verschillende plaatsen zijn geïmporteerd, zoals Facebook of je backoffice.

Penny Matthews avatar
Geschreven door Penny Matthews
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Duplicaten, duplicaten, duplicaten! 🥴 Denk je dat je dubbel ziet? Niet meer!

Wanneer u uw mobiele contacten importeert, zal Penny haar best doen om uw contacten automatisch samen te voegen met de klanten en consultants die al in Penny staan.

Als hun namen hetzelfde zijn in uw mobiele contacten en in uw backoffice (bijv. Layla Grace), zal Penny geen probleem hebben om ze samen te voegen.

Maar in het zeldzame geval dat je contactpersoon op de ene plaats een meisjesnaam of middelste naam gebruikt en niet op de andere (bijv. Layla Lynn Grace en Layla Grace), zal Penny niet zomaar aannemen dat ze dezelfde persoon zijn. In plaats daarvan zal ze je een suggestie geven! 😉

Contacten samenvoegen vanuit de webapp

Wat het geval ook is, het is heel gemakkelijk om contacten samen te voegen. Hier is hoe 👇

1 - Open je contactenprofiel vanuit elke plek in de app.

2 - Hun contactprofiel verschijnt aan de rechterkant van het scherm. 🍿

3 - Als ze al gecategoriseerd zijn, verschijnt de optie "Samenvoegen" bovenaan het profiel. Klik hier op.

4 - Penny zal haar best doen om een aantal contacten voor te stellen die nauw overeenkomen met de profielnaam. Als geen van hen de contacten zijn waarnaar je op zoek bent,kun je ze handmatig in de zoekbalk typen. ⌨️

5 - Klik op het profiel dat je wilt samenvoegen.

6 - Er verschijnt een groene balk bovenaan het scherm die de samenvoeging bevestigt. ✅

Dat is alles! 🎉

Hier is een afbeelding van hoe dit eruit ziet 👇

🔥 HETE TIPAls je een Facebook- of telefooncontactprofiel opent datnietgecategoriseerd is, kun je klikken op "Klant" of "Associate" om deze samen te voegen met het profiel dat is gesynchroniseerd vanuit je backoffice. Zoals dit 👇

Contacten samenvoegen vanuit de mobiele app

Samenvoegen in de mobiele app werkt iets anders.

1 - Open je contactenprofiel, vanuit elke plek in de mobiele app.

2 - In de rechterbovenhoek zie je 3 puntjes. Selecteer ze!

3 - Er verschijnt een menu onder aan je scherm, klik vanaf daar op "Samenvoegen".

4 - Typ de naam van de contactpersoon waarmee je het profiel wilt samenvoegen. Opmerking: Penny doet geen suggesties om vanaf hier samen te voegen.

5 - Selecteer het contact.

6 - Er verschijnt een pop-upvenster waarin je wordt gevraagd je beslissing te bevestigen. Druk op "Samenvoegen"!

🚨Belangrijke opmerking🚨 Penny staat je momenteel niet toe een actief en inactief profiel samen te voegen. Sorry hiervoor!

We hopen dat je een fijne dag hebt! 🦄