Dagelijkse taken
Hoe maak je een taak aan?

Dit artikel toont je hoe je een nieuwe taak aanmaakt voor een Penny-contact

Penny Matthews avatar
Geschreven door Penny Matthews
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klaar voor meer werk? Wow! Kijk jou gaan 👀

Penny doet veel van het werk voor jou als je assistent. Ze maakt verschillende taken voor je aan, waaronder reachout en opvolging. Wil je meer weten? Je kunt op deze link hier klikken 👉 om te zien hoe je je dagelijkse aantal taken verhoogt.

Dat gezegd hebbende, soms wil je buiten de paden treden en je eigen dingen doen, of taken opnemen die je in het verleden hebt gedaan. Hier tonen we je hoe dat moet😉

Maak een nieuwe taak aan in de web-app

1 - Open je Penny-webapp

2 - Ga naar je 'Contacten'-menu-optie aan de linkerkant

3 - Selecteer het contact waar je een taak aan wilt toevoegen. Hun contactkaart zal rechts verschijnen

4 - Selecteer 'Taak' rechts bovenaan de contactkaart

5 - Het scherm 'Taak toevoegen' zal verschijnen. Daar kun je de datum kiezen om de taak te plannen, je notities invoeren en andere relevante informatie over de taak in de daarvoor bestemde ruimte.

6 - Klik op 'Taak toevoegen'.

Da's alles! Nu moet je de taak meteen in hun profielkaart kunnen zien op de door jou gekozen datum. 🤓

Een nieuwe taak maken in de mobiele app

1 - Penny's mobiele app starten

2 - Klik op "Meer" en selecteer vervolgens "Contacten" in het onderste menu en zoek naar het contact waaraan u de taak wilt toevoegen.

3 - De profielkaart van de contactpersoon wordt weergegeven. Klik op "Activiteit" in de profielkaart

4 - Selecteer "Taak toevoegen". Daar kunt u de datum toevoegen waarop u de taak wilt plannen, uw aantekeningen en andere relevante details over de taak invoeren in de daarvoor bestemde ruimte.

5 - Klik op "Taak toevoegen".

Da's alles! 🌻

Maak een taak die je al hebt afgerond

Al een taak gedaan in het verleden? Misschien ben je bijvoorbeeld gisteren een van je prospecten tegengekomen in de supermarkt en gepraat over de nieuwste productrelease. Je kunt deze ontmoeting opschrijven en notities maken en het profiel van je contact door onderstaande instructies te volgen. Ze zijn vergelijkbaar met bovenstaande stappen. 😉

1 - Open je Penny-webapp

2 - Ga naar je 'Contacten'-menu-optie aan de linkerkant

3 - Selecteer of zoek het contact waaraan u een taak wilt toevoegen. Hun contactkaart verschijnt aan de rechterkant

4 - Selecteer "Taak" in de rechterbovenhoek van de profielkaart

5 - Het venster "Een taak toevoegen" wordt weergegeven. U krijgt verschillende opties voor het plannen van de taak. Selecteer "Eerder voltooid".

6 - Klik op de zwarte knop "Taak toevoegen"

5 - Het venster "Een taak toevoegen" wordt weergegeven. Dit is waar u uw volgende follow-up plant.

7 - Klik op "Taak toevoegen". De volgende follow-up wordt in uw taakplanning opgenomen.

8 - Nu kunt u relevante opmerkingen of tags aan de contactkaart toevoegen door de knop "Notities / tags toevoegen" te selecteren of onderaan op "Sluiten" te klikken.

Alle getoonde productafbeeldingen zijn alleen ter illustratie en zijn mogelijk geen exacte weergave van het product.