Nodig je team uit om Penny te gebruiken

Dit artikel zal je tonen hoe je je team uitnodigt om Penny te gebruiken en hun bedrijf te doen groeien!

Erica Haight avatar
Geschreven door Erica Haight
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij vinden Penny, geweldig, jij ook! Weet je wie dat ook zou vinden? Jouw team! 🎉

Volg onderstaande stappen om eenvoudig een uitnodiging aan je team te sturen:

1. Navigeer naar je accountinstellingen door op je profielicoontje te klikken links onderin het scherm

2. Vanuit je accountinstellingen zul je de knop 'je team uitnodigen' zien

3. Zodra je op het uitnodigingsscherm bent, kun je de link kopiëren en zoveel teamleden als je maar wilt kiezen om een uitnodiging aan te sturen!

Bekijk hieronder hoe het eruitziet 👇