Anhänge
Hoe content te delen

Dit artikel zal jou alle verschillende manieren laten zien waarop je content van de Penny kunt delen met jouw contacten en sociale platforms

Penny Matthews avatar
Geschreven door Penny Matthews
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Veel te zeggen en weinig tijd? Snappen we! Als je ergens een passie voor hebt kun je er uren over praten, maar niet al je contacten hebben die tijd. En, eerlijk gezegd, een bezige bij als jij heeft die waarschijnlijk ook niet. 🐝 Dat kunnen we oplossen😉

How does the Content feature work?

Content is je virtuele Truvy-bibliotheek boordevol plezier en handige dingetjes die je contacten graag zullen zien, en unieke scripts en afbeeldingen die door jou zijn geüpload! Je kunt direct delen vanuit een specifiek taakpad of de profielkaart van een contact

Wanneer je inhoud stuurt, wordt de activiteit opgeslagen op de profielkaart van je contact! Deze activiteittaak toont zelfs of je contact de link weel heeft gezien! 🤯

🔥 HOT TIP 🔥 Content werkt op mobiele apparaten iets anders dan op desktops. Lees verder voor de details! 👇! 👇

Hoe op de web-app

1- Open "Content" or any task and go to content in the menu.

2 - Vind de inhoud die je wilt delen en druk op " ⬆️ Delen"

3 - Er zal onderin je scherm een menu verschijnen. Kies je contactmethode. Je kunt kiezen uit 'Berichten' (Facebook Messenger)' of 'E-mail' of 'SMS-bericht (sms)'

4 - De link zal automatisch in de tekstruimte plakken .

5 - Type je groet en 'VERZENDEN' en da's alles! 🎉

Zie onderstaande afbeelding voor hoe inhoud te verzenden aan onze contacten via de web-app 👇

Facebook Messenger

1- Ga naar Content

2 - Vind de inhoud die je zou willen verzenden en druk op ' ⬆️ Delen op Facebook'

3 - De link zal automatisch in de tekstruimte plakken.

4 - Selecteer 'Als privébericht verzenden' in bovenstaande dropdown

5 -Type je groet en 'VERZENDEN' en da's alles! 🎉

Zie onderstaande afbeelding voor enkele voorbeelden van de verzendopties die je hebt 👇

Hoe op mobiel

1 - Ga naar Meer > Content of Contacten

2 - Vind de inhoud die je wilt delen en druk op ' ⬆️ Delen'

3 - Er zal onderin je scherm een menu verschijnen. Kies je contactmethode. Je kunt kiezen uit 'Berichten' (Facebook Messenger)' of 'E-mail' of 'SMS-bericht (sms)"

4 - De link zal automatisch in de tekstruimte plakken.

5 - Type je groet en 'VERZENDEN' en da's alles!! 🎉

Facebook Messenger Mobiele app

1 - Ga naar meer > Contacten

2 -Selecteer bovenaan hun contactkaart 'Contact'

3 - Selecteer de video die je zou willen versturen (dit kopieert het script automatisch naar je klembord zodat je het later kunt plakken!)

4 - Penny zal automatisch je FB Messenger in een apart tabblad openen en je hoeft enkel je bericht aan te passen

Mobiel SMS-bericht📱

Delen vanaf je telefoon is net zo simpel.

1 - Ga naar Meer > Contentof Contacen

2 - Klik op de knop Content

3 - Selecteer wat je zou willen delen

4 - Pas je bericht aan en verzend het daarna 🤙

🔥 HOT TIP 🔥 Je kunt nubulkmultimediatekstberichten in bulk verzenden via the webapp wanneer je het telefoonnummer van je contact hebt.

1 - Ga naar 'Meer' > 'Content via mobiele app

2 - Selecteer de dubbele chatbubbel 💬 bovenaan het scherm

3 - Voeg de inhoud toe die je wit verzenden

4 - Vink de contacten aan die je dit bericht wilt versturen

5 - Druk 'Verzenden'. Da's alles! 🎉

Voeg je eigen content toe

As een Pro-gebruiker kun je scripts maken en opslaan met afbeeldingen en unieke links! Bekijk ondrstaande visual over hoe je je eigen scripten conent maakt.

🔥 HOT TIP 🔥 Wanneer je je eigen inhoud maakt, kun je een 'type taak' selecteren. Dus de volgende keer dat je een specifieke taak plant, kun je een lijst van gespecialiseerde content krijgen, door jou beheerd, om te verschijnen bij het bericht dat je verzendt. 😉

Bekijk het script hierboven als eerste optie bij het boltooien van een reachout! 👇

🔥 HOT TIP 🔥 - Voeg afbeeldingen aan je inhoud toe voordat je die opslaat. Je zult na het maken van je inhoud geen afbeeldingen meer kunnen toevoegen.

De getoonde productafbeeldingen zijn enkel voor illustratieve doeleinden en zijn wellicht geen exacte vertegenwoordiging van het product.