Anhänge
Hoe je je eigen inhoud kunt maken

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je eigen gepersonaliseerde inhoud kunt maken en deze naar je contacten kunt verzenden.

Penny Matthews avatar
Geschreven door Penny Matthews
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is inhoud?

Inhoud is je virtuele bibliotheek vol met interessante en nuttige weetjes die je contacten leuk zullen vinden, en unieke scripts en afbeeldingen die door jouw zijn geüpload! Je kunt rechtstreeks vanuit een specifieke taakactie of de profielkaart van een contactpersoon dingen delen.

Het beste van inhoud is dat je altijd je eigen inhoud kunt maken met je eigen video's, afbeeldingen en scripts!

Waarom zou ik inhoud maken?

Inhoud zal je helpen je workflow in Penny te stroomlijnen. Je kunt inhoud maken voor elke taak die Penny je toewijst. Zou het niet fijn zijn als je een script klaar had om direct te kunnen verzenden voor al je Reachouts, Autoship-Herinneringen, Check-ins en zelfs al je aangepaste lijsten? Nu kun je dat 😉

Hoe maak ik inhoud?

1 - Ga naar het "Inhoud"-gedeelte van het dashboardmenu

2 - Selecteer "Inhoud toevoegen"

3 - Een pop-out tab zal aan de linkerkant verschijnen. Typ de titel van je inhoud, selecteer het taaktype waarvoor je de inhoud wilt gebruiken.

4 - Voeg je script toe, je kunt dit op elk moment wijzigen. Je kunt het ook bewerken voordat je het naar een contactpersoon verzendt.

5 - Plak een link in de "Voeg een link toe" ruimte, of voeg een afbeelding toe

6 - Druk op "Opslaan"

🔥 Hete Tip 🔥 - Voeg afbeeldingen en links toe aan je inhoud voordat je op "Opslaan" klikt. Dit creëert de traceerbare link zodat je kunt zien hoe vaak de link is geopend! Je kunt geen traceerbare links en afbeeldingen toevoegen nadat je je inhoud hebt gemaakt.

Bekijk de afbeelding hieronder om te zien hoe je je eigen script kunt maken 👇

🔥 Hete Tip 🔥 Wanneer je je eigen inhoud maakt, kun je een "taaktype" selecteren. Dus de volgende keer dat je een specifieke taak plant, kun je een door jouw samengestelde lijst met gespecialiseerde inhoud krijgen die wordt weergegeven bij het bericht dat je verzendt. 😉 Je kunt een script maken voor elke taak die Penny je ooit toewijst, waardoor je workflow nog sneller wordt gestroomlijnd.

Zie het hierboven gemaakte script, wat de eerste optie is bij het voltooien van een uitreiktaak 👇

🔥 Hete Tip 🔥 Bewaar al je aangepaste inhoud in Penny. Op deze manier werkt de trackingfunctie altijd. Als je de inhoud die je maakt verwijdert, verwijder je ook de trackinglink!

Instructievideo

Bekijk de onderstaande video voor een volledige instructievideo over het maken en toevoegen van je eigen inhoud in de Penny-app

De getoonde productafbeeldingen zijn alleen ter illustratie en zijn mogelijk geen exacte weergave van het product.