Zo voegt u handmatig een gebruikersnaam op sociale media toe in Penny
Zo voegt u handmatig een gebruikersnaam op sociale media toe in Penny

In dit artikel staan de stappen om contactpersonen van Instagram, LinkedIn of Facebook toe te voegen in Penny.

Melissa Trottier avatar
Geschreven door Melissa Trottier
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sociale netwerken spelen een grote rol in communicatie, dus dit artikel laat zien hoe u gebruikersnamen op sociale media toevoegt aan Penny.

U kunt uw contactpersonen op sociale media een bericht sturen en volgen in uw taak.

🔥 Hot tip 🔥 Als deze contactpersoon nog niet aan uw Penny-account is toegevoegd, moet dat even eerst. 😉 Klik hier 👉 om te zien hoe u handmatig een prospect toevoegt in Penny.

Zo voegt u in de webversie een gebruikersnaam voor Facebook, Instagram en LinkedIn toe aan een profielkaart 💻

1 - Log in de webversie in op uw Penny-account.

2 - Selecteer aan de linkerkant van de pagina Contactpersonen.

3 - Typ de naam van de contactpersoon in de zoekbalk.

4 - Selecteer het profiel waaraan u de gebruikersnaam wilt toevoegen.

5 - Selecteer bovenaan de profielkaart Bewerken.

6 - Voer bij het sociale vak de gebruikersnaam in.

7 - Selecteer Opslaan.

Wat is een gebruikersnaam?

Een gebruikersnaam is gewoon de id van een contactpersoon op een sociaal netwerk. 😉

Zo vind je de gebruikersnaam op Instagram:

Zo vind je de gebruikersnaam op Facebook:

🔥 Hot Tip 🔥 Facebook toont mogelijk in de URL alleen een reeks cijfers, plak die gewoon in het vak.

Hier is een voorbeeld van een gebruikersnaam op LinkedIn:
In dit geval plakt u “penny-matthews-68b3251bb” in het vak.

🔥 Hot tip 🔥 Gebruik in de webversie de Penny+ extensie om sociale contactpersonen aan Penny toe te voegen.

Het is nog niet mogelijk om meerdere sociale contactpersonen tegelijk toe te voegen of om te synchroniseren met sociale media om contactpersonen te importeren. Wel kunt u al uw mobiele contactpersonen synchroniseren, of uw e-mails rechtstreeks naar Penny importeren.

Zo voegt u in de mobiele app een gebruikersnaam voor Facebook, Instagram en LinkedIn toe 📱

1 - Selecteer in het menu van de mobiele app Meer. Dat zijn de drie streepjes rechtsonderin.

2 - Selecteer Contactpersonen.

3 - Typ de naam van uw contactpersoon in de zoekbalk.

4 - Selecteer de naam in de zoekresultaten.

5 - Selecteer Bewerken.

6 - Kopieer en plak de volledige Instagram-URL in het veld voor sociaal profiel. Plak voor Facebook of LinkedIn alles na de ".com/" in de link van het profiel.

🔥 Hot tip 🔥 Om in de mobiele app de link van het Facebookprofiel te krijgen, selecteert u op de profielpagina de 3 stippen, scrolt u naar beneden en selecteert u onder de profiellink Link kopiëren. Om in de mobiele app de link van een LinkedIn-profiel te krijgen, selecteert u op de profielpagina de 3 stippen, selecteert u Delen via en selecteert u Kopiëren.

7 - Selecteer Opslaan.