Anderen
Hoe gebruik je WhatsApp

Het WhatsApp-icoontje gezien? Hier is wat je nu moet doen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

WhatsApp is verbonden door je mobiele contacten, om contacten berichten te sturen via WhatsApp moet je eerst je mobiele contacten synchroniseren .

Nog niet geedaan? Geen zorgen, klik hier om te ontdekken hoe

Zodra je mobiele contacten in Penny staan

1. Selecteer een contact met het WhatsApp-icoon van je desktop

2. WhatsApp zal in een nieuw venster openen en je een QR-code aanleveren

3. Open WhatsApp op je mobiele apparaat en selecteer rechtsboven het dropdown

4. Kies in het dropdown WhatsApp Web

5. Er zal een QR-scanner openen op je telefoon, houd je telefoon voor de QR-code en tada, je WhatsApp-contacten zullen beschikbaar zijn om berichten te sturen op je computer via Penny!

Alle getoonde productafbeeldingen zijn alleen ter illustratie en zijn mogelijk geen exacte weergave van het product.